NL IGF is partner van het Jaarcongres ECP

05/07/19

NL IGF en ECP de handen slaan de handen ineen. Dit jaar vindt er voor het eerst geen apart NL IGF event plaats, maar is NL IGF partner van het Jaarcongres ECP. Tijdens het congres worden sessie georganiseerd over interent governance, maar daarnaast vinden er ook andere sessies plaats in relatie tot de toekomst van het internet.

De 22e editie van het Jaarcongres ECP vindt op 14 november bij de Fokker Terminal in Den Haag plaats.

Thema

De samenleving verandert voortdurend, niet in de laatste plaats door technologische ontwikkeling. Die technologische veranderingen gaan veel verder dan de techniek zelf; ze hebben een brede maatschappelijk impact. Het proces waarin technologie en samenleving elkaar veranderen is iets waar we nu middenin staan. Wat betekent dit voor onze toekomst? Hoe verandert het werk, het onderwijs, of de zorgsector? En hoe kunnen wij deze toekomst vormgeven als wij te maken krijgen met randvoorwaarden? De toekomst van de informatiesamenleving staat op 14 novemeber centraal.

Programma

Onder leiding van Roelof Hemmen (BNR) vindt er een plenair programma plaats in de ochtend en middag. Daartussen kunt u in diverse sessies aan de slag met thema’s als SOLID, AI, Privacy, Quantum Computing, Inclusie en nog veel meer.

Deelname aan het congre is gratis.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de conferentie