12-14 november 2018: Internet Governance Forum

Van 12-14 november 2018 vindt het dertiende wereld Internet Governance Forum plaats in Parijs, Frankrijk.

Stakeholders uit meer dan 130 landen zullen zich deze dagen buigen over uiteenlopende internet-issues. Van standaardisatie, veilig internet voor kinderen tot een open en vrij internet en privacy.

 

Internet Governance Forum

12-14 november 2018

hoofdkwartier UNESCO, Parijs, Frankrijk

 

Het IGF biedt een platform aan alle stakeholdersgroepen zodat zij op gelijke voet met elkaar de discussie kunnen aangaan over het beleid in relatie tot het internet. Het IGF informeert en inspireert beleidsmakers in zowel de publieke als in de private sector. Er hoeft niets besloten te worden. Vier dagen lang draait het om het uitwisselen van informatie, het delen van kennis en goede voorbeelden waarbij het debat niet hoeft te worden geschuwd. Het IGF faciliteert een gemeenschappelijke verstandhouding over zowel het benutten van kansen die het internet biedt als ook de risico’s en uitdagingen die hierdoor ontstaan.

Reist u naar het IGF 2018?

Beschouwt u zichzelf als stakeholder voor wat betreft Internet Governance en wilt u uw stem laten horen in het internationale debat? Reis met ons mee naar het IGF 2018 ! NL IGF organiseert weer diverse activiteiten voor de Nederlandse vertegenwoordiging. Uw deelname kunt u aan ons kenbaar maken via nligf[@]ecp.nl.
Bekijk ook de delegatie-pagina voor meer informatie.

Hotels

De spoeling van hotels in Parijs in deze periode is dun. Wij adviseren dan ook om tijdig een hotelkamer te boeken.

Aanmelden

Om het Wereld Internet Governance Forum van 12-14 november in Parijs bij te wonen dient u zich aan te melden via dit registratieformulier. Deadline voor aanmelding is 3 november 2018.

Meer informatie

Meer informatie over het IGF vindt u hier.