EuroDIG

EuroDIG is een multi-stakeholder platform om verschillende zienswijzen over het internet en de governance (het beheer, beheersing, besturing en regulering) daarvan uit te wisselen en van elkaar te leren. Eigenlijk is het geen conferentie, maar een dialoog door het hele jaar heen op Europees niveau over internet-gerelateerde beleidsonderwerpen die de publieke belangen raken. Met als hoogtepunt een jaarlijks evenement dat elk jaar in een ander Europees land plaatsvindt. Alle geïnteresseerden zijn welkom om aan deze discussie deel te nemen en input te leveren.

Klik hier voor de officiële website.

EuroDIG 2020

De volgende EuroDIG conferentie vindt van 10 tot en met 12 Juni in Triëst, Italië plaats bij het Abdus Salam International Centre for Theoretical Physics (ICTP). Triëst is een stad in Italië, ten oosten van Venetië, aan de grens met Slovenië. In 2020 wordt Triëst de ‘European City of Science (ESOF)’ en EuroDIG wordt onderdeel van het totale programma. Krijg hier een indruk van de stad.

Accomodaties

Hieronder vindt u een drietal hotels in de buurt van het International Centre for Theoretical Physics

Hotel Mignon (1-sterrenhotel) ligt ongeveer 1,9 km op loopafstand van het congrescentrum.

Ostello Tergeste ligt ongeveer ligt ongeveer 1,2 km op loopafstand van het congrescentrum.

Hotel Miramare (4-sterrenhotel) ligt ongeveer 1,0 km op loopafstand van het congrescentrum.

Aanmelden 

Het is nog niet mogelijk om zich voor de conferentie aan te melden.

Remote Participatie 

Mocht u niet in staat zijn aan de conferentie deel te nemen, maar wilt u sommige sessies niet missen? Dan kunt u online de conferentie volgen en als u dat wenst vragen stellen. Meer informatie hierover vindt u hier

Picture from ICTP.

Locatie 

De conferentie vindt plaats in het Abdus Salam International Centre for Theoretical Physics in Triëst. Informatie over de bereikbaarheid van de locatie vindt u op de website.

International Centre for Theoretical Physics
Str. Costiera 11
34151 Trieste TS
Italië

Twitter: #EuroDIG20