Delegatie informatie

Op deze pagina vindt u meer informatie over en voor de Nederlandse delegatieleden, zoals activiteiten die door Nederlandse inbreng op het Internet Governance Forum 2018  worden georganiseerd. Wilt u meer informatie ontvangen, neemt u dan contact met ons op via nligf@ecp.nl.

NL multistakeholder delegatie

Wilt u als stakeholder voor wat betreft Internet Governance uw stem laten horen in het internationale debat over de toekomst van het internet? Reis dan met ons mee naar het IGF 2018. Het forum zal eind van het jaar plaats gaan vinden. De precieze data en plaats zijn nog niet bekend. Zodra deze beschikbaar zijn maken we dat bekend op deze website. U kunt er van op aan dat NL IGF ook dit jaar weer diverse activiteiten voor de Nederlandse multistakeholder delegatie organiseerd. Meer weten? Mail ons op nligf[at]ecp.nl.

Werkbezoeken

Werkbezoeken aan landelijke ICT-gerelateerde projecten zijn de afgelopen jaren een absolute meerwaarde gebleken. Denk aan het bezoeken van een Keniaanse iHub, koffie met start-ups op Bali en een seminar over Internetvrijheid in Istanbul, Turkije.

Nederlandse inbreng

NL IGF vindt inhoudelijke betrokkenheid bij het IGF belangrijk. Internationale kennisdeling draagt bij aan een goede verbondenheid van het nationale debat en mondiale ontwikkelingen. Zeker ook gezien het Nederlandse standpunt vóór een open, vrij, stabiel en veilig internet, alsook de Nederlandse steun voor het multistakeholder overlegmodel van internet governance. Het is dan ook belangrijk om als Nederlandse deelnemer een actieve inbreng te leveren. Het Internet Governance Forum biedt die mogelijkheid.

NL IGF heeft goede contacten met het secretariaat van het IGF en ziet goede kansen om Nederlanders te ‘pluggen’ in workshops. Wilt u onderdeel uitmaken van het programma van het IGF en als spreker of panellid deelnemen aan een van de workshops, laat het ons dan weten via nligf@ecp.nl.

Delegatie diner

Sinds enkele jaren organiseert het ministerie van Economische Zaken een diner voor de Nederlandse vertegenwoordiging op het IGF. Dit diner zorgt voor verbondenheid met de Nederlanders in het organiserende land, inzicht in de nationale vraagstukken en het draagt vooral ook bij aan het opvoeren van de awareness en betrokkenheid van delegatieleden.

Social Media

U kunt de ontwikkelingen rond het IGF 2017 ook volgen via onze social media kanalen: