Delegatie informatie (wat als u mee gaat?)

Op deze pagina vindt u meer informatie over en voor de Nederlandse delegatieleden, zoals activiteiten die vanuit Nederland worden georganiseerd. Wilt u meer informatie ontvangen, neemt u dan contact met ons op via nligf@ecp.nl.

Workshops

NL IGF vindt inhoudelijke betrokkenheid bij het IGF belangrijk. Internationale kennisdeling draagt bij aan een goede verbondenheid van het nationale debat en mondiale ontwikkelingen . Het is dan ook belangrijk om als Nederland inbreng te geven. Het Internet Governance Forum biedt die mogelijkheid. De Nederlandse positie op het gebied van internet rechtvaardigt dit niet alleen, maar vraagt hier ook om. NL IGF heeft goede contacten met het secretariaat van het IGF en ziet goede kansen om Nederlanders te ‘pluggen’ in workshops. Wilt u onderdeel uitmaken van het programma van het IGF en als spreker of panellid deelnemen aan een van de workshops, laat het ons dan weten via nligf@ecp.nl.

Werkbezoeken

Werkbezoeken aan landelijke ICT-gerelateerde projecten zijn de afgelopen jaren een absolute meerwaarde gebleken. Denk aan het bezoeken van een Keniaanse iHub, koffie met start-ups op Bali en een seminar over Internetvrijheid in Istanbul, Turkije.

Diner

Sinds enkele jaren organiseert het ministerie van Economische Zaken een diner voor de Nederlandse vertegenwoordiging op het IGF. Dit diner zorgt voor verbondenheid met de Nederlanders in het organiserende land, inzicht in de nationale vraagstukken en het draagt vooral ook bij aan het opvoeren van de awareness en betrokkenheid van delegatieleden.

Deelname IGF

Wilt u deel uitmaken van de Nederlandse vertegenwoordiging? Maak uw deelname aan het Internet Governance Forum aan ons kenbaar door een email te sturen naar nligf@ecp.nl!

U kunt het NL IGF ook vinden op: